Recenzie | IMEnergy, s.r.o.

Naše Google recenzie

celkové hodnotenie 5 z 5, na základe 24 recenzií.

PÁR SLOV OD NAŠICH ZÁKAZNÍKOV

Juraj Pekárek
Juraj Pekárek
Read More
V prvom rade ma teší, že aj na Slovensku, priamo na Orave máme výrobcu tepelných čerpadiel. Dodávka aj montáž prebehli zo strany firmy IME výborne. Cena čerpadla s dotáciou, ktorú mi vybavil priamo výrobca, bola veľmi príjemná a verím, že investícia sa čoskoro vráti.
Matej Valenta
Matej Valenta
Read More
Po osobnej návšteve výroby a showroomu firmy IMEnergy v Nižnej som sa rozhodol, že si od nich kúpim tepelné čerpadlo Vzduch-Voda. Obhliadku domu som od nich dostal zadarmo do týždňa od stretnutia. Montáž a komunikácia s firmou bola špičková. Bez jediného problému všetko namontovali a oboznámili ma s používaním.. Chválim ich schopnosť komunikácie a prístupu k zákazníkom, pretože to je v tejto dobe nezvyčajné. Úprimne odporúčam každému čo chce do domu tepelné čerpadlo.
Roman Šeling
Roman Šeling
Read More
Zakúpenie tepelného čerpadla od IME bolo pre nás výnimočným zážitkom. Montáž prebehla rýchlo a profesionálne, a čerpadlo nám poskytuje spoľahlivé a účinné vykurovanie. Okrem skvelej funkčnosti nás zaujal aj vynikajúci zákaznícky servis, čo nám dáva istotu, že sme si vybrali správne. Celkovo sme nadmieru spokojní s firmou IME a bez váhania by sme ju odporučili každému hľadajúcemu spoľahlivé riešenie v oblasti tepelných čerpadiel. Ďakujeme za skvelý produkt a profesionálny prístup!
Šimon Chorvát
Šimon Chorvát
Read More
Pri kúpe tepelného čerpadla sme sa rozhodli pre oravskú firmu IMEnergy predovšetkým kvôli prípadnému servisu čerpadla a táto firma nás svojimi servisnými, záručnými aj pozáručnými podmienkami najviac oslovila. Sme spokojní s čerpadlom od IME ako aj s komunikáciou z ich strany.
Pavel Lehotský
Pavel Lehotský
Read More
Prístup firmy bol profesionálny, práca bola odvedená odborne. Pri výbere firmy nás presvedčila záruka a servis. Sme spokojní. Firmu odporúčam aj druhým.
Tomáš Vrabec
Tomáš Vrabec
Read More
Pre firmu IME sme sa rozhodli hlavne kvôli profesionalite a ľudskému prístupu Od obchodného zástupcu bolo hneď zrejmé, že sa snaží všetko pekne vysvetliť a nie len rýchlo predať a ísť preč ako väčšina na Slovensku.. Montáž bola tiež veľmi rýchla. Chalani šikovní urobili, vysvetlili nastavenia atď. Veľmi sme spokojní.. 🤝 Za mňa TOP👍
Pavol Mazurák
Pavol Mazurák
Read More
Dneska nás navštívil obchodný zástupca IME z Nižnej. Musím povedať, že s takým prístupom som sa dlho nestretol.. Komunikácia, ľudskosť, všetko bolo vysvetlené, zodpovedaná každá otázka, komunikácia prebehla akoby sme sa poznali dlhé roky. Chcem podotknúť, že nám nebolo nasilu nič tlačené a predávané ,čo bolo super. Obhliadka s akou som sa ešte nestretol.. Klobúk dole pred touto firmou. =) A nejedná sa len o predajcu, celá komunikácia bola super. Od slečny cez telefón, ktorá nás kontaktovala po vyplnení formuláru, vyhovela zo všetkými požiadavkami,.. Dlho sme sa rozhodovali, od koho si dáme namontovať tepelné čerpadlo. Myslím že je rozhodnuté! Ďakujeme tímu IME, budeme vás len a len odporúčať. Nech sa vám darí v tom, čo robíte. Robíte to na vysokej úrovni. =)
Ľubomíra Fajthová
Ľubomíra Fajthová
Read More
Spolupráca s firmou IMEnergy, s.r.o. bola na vysokej úrovni, vždy s ochotným a profesionálnym prístupom a odbornou montážnou tepelného čerpadla. Sme maximálne spokojní, vrelo odporúčame 👍.
Michal Medveď
Michal Medveď
Read More
Chcel by som poďakovať firme IME.sk za montáž tepelného čerpadla MONOBLOK vzduch - voda. Od prvého kontaktu až po montáž všetko prebehlo na profesionálnej úrovni. Osobne by som sa chcel poďakovať predajcovi pánovi Andrejovi Halgašovi, s ktorým som komunikoval a riešil celý proces.
Jozef Priesol
Jozef Priesol
Read More
Máme rodinný dom a chceli sme mať komfort vzhľadom k nášmu veku a životnému prostrediu, tak sme sa rozhodli si dať namontovať tepelné čerpadlo. Našli sme si firmu IME v Nižnej a po vzájomnej dohode sme sa rozhodli pre túto firmu, nakoľko vyrábajú tepelné čerpadlá na Slovensku. Behom mesiaca bolo všetko hotové s prácou a ochotou zamestnancov firmy sme boli veľmi spokojní.
Natália Révészová
Natália Révészová
Read More
Spoločnosť IME odporúčam hlavne pre ich skvelý zákaznícky servis. Akonáhle som ich kontaktovala s otázkami alebo potrebou pomoci, reagovali rýchlo a vždy veľmi profesionálne. Ďalším plusom je ich pomoc pri vybavovaní štátnych dotácií. Vedieť, že firma má skúsenosti a môže vám pomôcť prejsť cez byrokratický proces, je veľkým uľahčením. A ešte jedna vec, ktorá stojí za zmienku, je ich záruka. Ak sa niečo pokazí, spoločnosť stojí za svojimi produktmi a rýchlo to vyrieši.
pavel chovan
pavel chovan
Read More
Tepelné čerpadlo od firmy IME máme namontované cca 2 mesiace. Prístup pracovníkov firmy bol od začiatku korektný, promptný a profesionálny. Pán Halgas - predajca/OZ bol ochotný, čo sa týka stretnutia, vysvetlenia - cenovej ponuky, cez priebeh montáže a spustenia, aj so svojimi kolegami.
Jozef Blazenak
Jozef Blazenak
Read More
Firma nám dodala a namontovala tepelné čerpadlo aj nové radiatóry. Pred kúpou nám všetko vysvetlili, potom prišli šikovní montážnici a všetko v poriadku namontovali. Teraz už kúrime a máme teplo. Firmu odporúčame.
Stanislav Kosmel
Stanislav Kosmel
Read More
Firma IME mi namontovali tepelné čerpadlo. Páčilo sa mi rýchle dodanie, celý proces prebehol v poriadku. Ďakujem pekne, firmu odporúčam.
Erik Kapka
Erik Kapka
Read More
Veľká spokojnosť 👍🏻 Zamontovali Dušan a Lukáš - snažte sa takto ďalej a budete mať prácu stále 😅👌 Komunikácia skvelá, rýchle zamontovanie a žiadny problém. Odporúčam 👍🏻👍🏻😊
Darnay Juraj
Darnay Juraj
Read More
Od návrhu po realizácii prebiehala komunikácie na výbornú. Veľmi dobra spolupráce a korektní prístup jak pri realizácií tak pri prevozu čerpadla. Firmu IME odporúčam.
Katarína Dvash
Katarína Dvash
Read More
Ďakujem p. Andrejovi Halgašovi za vysvetlenie cenovej ponuky, ktorá bola najpodrobnejšia z pomedzi iných cenových ponuk a aj najlacnejšia. Za ochotu a za profesionálny prístup. Síce sme sa stále nerozhodli pre tepelné čerpadlo, momentálne sme si dali len opraviť plynový kotol, ale do budúcna určite zvažujeme o kúpe tepelného čerpadla. Ďakujem.
Dominik Brandys
Dominik Brandys
Read More
Výborná skúsenosť. Montáž aj vybavenie prebehlo rýchlo a bez problémov. Kvalitná práca.
mino koval
mino koval
Read More
Perfektný prístup a poradenstvo pri výbere tepelného čerpadla až po montáž. Firma, ktorá si pre zákazníka nájde čas. Odporúčam
Mária Hrabánková
Mária Hrabánková
Read More
Veľká spokojnosť s IME, rýchle jednanie, montáž prebehla neskutočne rýchlo a my v našom novom dome už spokojne vykurujeme. Ďakujeme
Pavel Leitgeb
Pavel Leitgeb
Read More
Skvelá komunikácia, ústretovosť, profesionalita. Spokojný.
Lubo Dutka
Lubo Dutka
Read More
S firmou IME som bol veľmi spokojný, s komunikáciou s ústretovosťou ako aj s montážou. Odporúčam
Jozef Lepeta
Jozef Lepeta
Read More
S firmou IME sme veľmi spokojní, všetko prebehlo podľa očakávania.Firmu som už odporučil ďalším trom kamarátom. Čerpadlo kúri.
Mária Grajciarová
Mária Grajciarová
Read More
Mam výborné skúsenosti, ochota, profesionalita, milý prístup

Máte záujem o tepelné čerpadlo?

Ozvite sa nám ešte dnes. Radi Vám vysvetlíme všetko o tepelných čerpadlách a našej firme, prídeme na osobnú obhliadku a poskytneme aj individuálnu zľavu. 🙂

IME výroba tepelných čerpadiel
slovenský výrobca
kvalitný produkt
siea logo
eprel logo
zelená domácnostiam

Naša stránka používa cookies, aby sme Vám umožnili jej pohodlné prezeranie a vďaka analýze prevádzky webu neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavenie Sukromia

Naša stránka používa cookies, aby sme Vám umožnili jej pohodlné prezeranie a vďaka analýze prevádzky webu neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť.

Odmietnuť všetko
Uložiť
Prijať všetko
Open Privacy settings